qui som?

Elisabet Surís Granell
Formació en Disseny Gràfic i Humanitats
Formació en Kundalini ioga

Titolació:

Professora de Kundalini ioga per la European Yoga Alliance, la International Standards of International Yoga Federation i PREM (Asociación Internacional de Kundalini Yoga)

Cursos:

Mindfulness i reducció d’estrés, Institut Gestalt, Barcelona

Ha treballat durant 30 anys com a dissenyadora gràfica en l’àmbit editorial i en la gestió cultural. Els darrers 16 anys, fins a l’abril de 2012, va desenvolupar la seva activitat professional en una institució cultural de Barcelona. Sempre ha treballat sota pressió i el 1996 comença a interessar-se pel ioga per aprendre a gestionar l’estrès.

El 2005 inicia la seva formació com a professora de Kundalini ioga i el 2008, paral·lelament a la seva activitat professional, comença a donar classes a diferents centres d’art de Barcelona, adquirint i desenvolupant una tècnica especialitzada en l’estrès. Des del 2009 ha assistit a seminaris i tallers relacionats amb el ioga i es va endinsant en la tècnica de l’Office Ioga, un mètode especialment enfocat a combatre l’estrès, a destensar i a relaxar en el lloc de treball.

ioga a la feina:

IOGA A LA FEINA és un parèntesi de temps en el teu dia a dia per que et sentis renovat i amb la ment clara i tranquil·la per realitzar la teva tasca.
Ens adaptem a tu, al teu horari i al teu espai.