serveis

El que ofereix IOGA A LA FEINA està destinat específicament a l’àmbit laboral. El programa està pensat per ajudar les empreses a aconseguir un equilibri tot combinant la filosofia del IOGA A LA FEINA amb l’estratègia corporativa i l’ètica empresarial.

IOGA A LA FEINA no pretén en cap cas adoctrinar en qüestions espirituals o en filosofies orientals, se centra en els beneficis que pot aportar al practicant i a l’empresa.

Les sessions es desenvolupen in situ, sense necessitat de canviar-se de roba (excepte pel que fa a les sessions de Classic class), adaptant-se a l’horari que més convingui als alumnes i a l’empresa. L’activitat s’adapta a l’espai del qual es disposa oferint diferents tipus de sessions:

Classes

 • Business: sessions setmanals de 45 minuts per a empreses que no disposin d’un espai diàfan. Les sessions es desenvolupen a la cadira del despatx, sense canviar-se de roba.
 • Classic class: sessions setmanals de 60 minuts de durada per a empreses o institucions que disposin d’un espai diàfan on es pugui desenvolupar una classe de ioga amb esterilles i canviant-se de roba. D’alguna manera, es trasllada l’escola de ioga a l’empresa.

Programes

 • Ioga i salut laboral: programes de 8 sessions de 45 minuts per integrar algunes tècniques del IOGA A LA FEINA a la nostra vida laboral. Millora la salut i l’eficiència a la feina. Respiració, exercicis per destensar i relaxar, conciència postural i petites meditacions per concentrar-nos.
 • Ioga express: versió reduïda de Ioga i salut laboral. Taller en una única sessió de 120 min.
 • Iniciació al Camí de Sant Jaume: dues sessions de 120 minuts i una sortida de 3 h per practicar. Tot el que cal saber del Camino: informació pràctica, com preparar-se física i mentalment, tècniques i tàctiques del caminar, respiració, quin recorregut escollir, com muntar la motxilla, com evitar lesions, aprofitar el recorregut per revitalitzar-nos, etc.
 • Tècniques de respiració. Com respirar correctament?  El programa es pot impartir en 3 sessions de 45 minuts, 2 sessions de 60 minuts, o bé, 1 sessió de 120 minuts. Enfocat a re-aprendre a respirar correctament per obtenir una vida més saludable, tant en el sentit físic com mental. Aquest programa està especialment dissenyat per millorar la capacitat funcional del sistema respiratori i aportar l’oxigen necesari per que el nostre cos funcioni amb plenitud. Re-aprenem a respirar de manera natural, tranquil·la i harmoniosa, amb consciència, per dotar el nostre cos del màxim rendiment i millorar la nostra qualitat de vida.

Sessions especials

 • Ioga break: enfocat a fires, congressos, seminaris, convencions i/o llargues sessions de treball tot seguint les mateixes pautes desenvolupades a Buisiness Class. De la mateixa manera que es fan petits descansos anomenats Coffee break, perquè no un Ioga break? Sessions de 10, 15 ó 20 minuts que es poden desenvolupar davant un gran nombre de participants per descansar, destensar i relaxar entre ponències. Es desenvolupa practicant exercicis senzills a la mateixa cadira de l’auditori, sense necessitat de desplaçar els participants. És molt adient per donar un marge entre ponències als organitzadors, tècnics i hostesses (canvi d’ampolles d’aigua, ajustar temes tècnics, pantalles…), entretenint al públic sense que es mogui de lloc. És un valor afegit pel públic però també per a la pròpia organització.
 • Ioga a la carta: sessions a mida per a ocasions especials. El client sol·licita serveis específics, o bé s’adapten o creen sessions per a esdeveniments concrets.

El preu de les sessions es fa sota pressupost tenint en compte el següent:

 • Si es tracta de sessions úniques (com ara el Ioga Break, els tallers de Ioga express o el Ioga a la carta) o continuades (com ara el Business o la Classic class)
 • Número de sessions setmanals
 • Nombre d’alumnes
 • Desplaçaments
 • Si la o les sessions son dins de l’àrea metropolitana de Barcelona
 • Les condicions de pagament

Hi ha tres modalitats de pagament:

 • Abonament íntegrament assumit per l’empresa
 • Abonament compartit entre empresa i empleat
 • Cada empleat assumeix l’abonament de les classes

TAST GRATUÏT!
En el cas de contractar servei continuat, es descomptarà l’import de la primera sessió i, per tant, aquesta és gratuïta.

La nostra filosofia contempla que ningú es quedi sense poder practicar ioga per raons econòmiques. No dubteu en exposar-nos el vostre cas, intentarem arribar a un acord.

ioga a la feina:

IOGA A LA FEINA és un parèntesi de temps en el teu dia a dia per que et sentis renovat i amb la ment clara i tranquil·la per realitzar la teva tasca.
Ens adaptem a tu, al teu horari i al teu espai.