El Dalai Lama va dir recentment que la clau per a una bona salut és “la pau mental”. El ioga és una pràctica integradora que treballa tan la salut emocional com la física. Quan es tracta d’evitar el desgast i mantenir un alt rendiment a la feina, no podem ignorar la sinèrgia ment-cos.

A través d’una pràctica continuada, el teu cos integra tota una sèrie de beneficis físics que es traslladen a la ment: flexibilitat, equilibri, fortalesa, salut, benestar, una actitud positiva i oberta i, per damunt de tot, pau mental.

Qui no ha considerat en algun moment introduir canvis en la seva vida o entorn? “Sigues el canvi que vols veure” diuen els savis. El canvi comença en tu mateix i aquest repercuteix suau i subtilment en el teu entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

ioga a la feina:

IOGA A LA FEINA és un parèntesi de temps en el teu dia a dia per que et sentis renovat i amb la ment clara i tranquil·la per realitzar la teva tasca.
Ens adaptem a tu, al teu horari i al teu espai.