Qui som

Elisabet Surís Granell

Formació
Kundalini ioga, European Yoga Alliance, International Standards of International Yoga Federation i PREM (Associació Internacional de Kundalini Yoga).

Trajectòria
Professora de ioga des de 2008 a diferents empreses i institucions de Barcelona.

Després de 30 anys treballant com a dissenyadora gràfica sota un ritme frenètic, l’Elisabet s’apropa al ioga per aprendre a gestionar millor l’estrès. El 2005 inicia la seva formació com a professora de ioga.
El 2012 funda Ioga a la feina.

Disciplines

És un tipus de ioga molt dinàmic que treballa diferents parts de la ment, el cos i les emocions a través de sèries d’exercicis anomenades Kriyas.

És una tècnica que sorgeix als Estats Units d’Amèrica i Anglaterra, dedicada exclusivament a la salut laboral.

És el mètode propi que utilitza Ioga a la feina i evoluciona de manera orgànica. Parteix del Kundalini i l’Office ioga, utilitzant també altres tècniques que l’enriqueixen.

Col·laboracions

Andrea Cortijo

Formació
Profesora de Hatha Ioga (Institut Yoga Vidya Curukul 2014) i professora de Ioga per a embarassades (Yoga con gracia 2017).

Posteriorment rep formacions d’altres escoles de referència internacional del Hatha Vinyassa i la seva pràctica evoluciona cap a una tècnica més dinàmica. Interessada també per un vessant més introspectiva i pausada de la pràctica, comença a exercicir classes de ioga relax i rep el curs de meditació i consciència nou paradigma (Sana Ioga 2017).

Trajectòria
L’Andrea treballava com a instructora d’activitats en un gimnàs i es va apropar al ioga per reduir les contractures i l’estrès que patia. De seguida, va descobrir que el ioga era una disciplina molt complexa que va més enllà de la relaxació i els estiraments.

El 2014 va viatjar a l’Índia per formar-se com a instructora de ioga per l’Institut Yoga Vidya Curukul.
Des de llavors, ha continuat formant-se en aquesta disciplina.

L’Andrea també és actriu i aquest vessant li aporta eines molt interessants per fer les sessions més dinàmiques i divertides.

Disciplines

És una tècnica que sorgeix als Estats Units d’Amèrica i Anglaterra, dedicada exclusivament a la salut laboral.

Nora Spinedi

Formació

És llicenciada en Ciències Biològiques, professora de Health Txikung i tècnica instructora en Coherència Cardíaca i Biofeedback.

Trajectòria
La Nora és sòcia fundadora de l’Associació d’Afectats per l’Estrès, l’Ansietat i Fibromiàlgia de Castelldefels, on col·labora periòdicament i ofereix diferents tallers. És professora de Txikung i instructora de Biofeedback i tècniques de relaxació.

Disciplines

Txi significa energia vital i Kung significa activada o en moviment. Es basa en la premissa que la salut física, la mental/emocional i l’espiritual formen un tot en el nostre organisme i no es poden separar. Quan una trontolla, això afecta les altres.

El Biofeedback és el procés d’aprendre com canviar l’activitat fisiològica a l’efecte de millorar la salut i el rendiment.

Premsa

Els mitjans han parlat de Ioga a la feina com a eina per combatre els problemes de la vida real actual.

Premsa

Els mitjans han parlat de Ioga a la feina com a eina per combatre els problemes de la vida real actual.